eGym-Fitness

Fit & Vitaal in 40 minuten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Fitness.

Wat is de eGym-Fitness?

eGym-Fitnes is een slimme combinatie van 16 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Deze worden automatisch bewaard op een chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 40 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!https://youtu.be/VM-93NypsHs

Waarom trainen op eGym-Fitness?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chip;
  • Effectieve training, slechts 40 minuten per keer (2x 20 minuten);
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 40 minuten!

Interesse?

Plan vandaag nog een afspraak in aan de balie of bij jouw fitness instructeur. Nog geen klant? Maak dan gebruik van onze gratis weekpas en probeer eGym uit!
Ben je op zoek naar een manier om af te vallen, wil je jouw lichaam strakker maken, je spieren sterker maken of lichamelijke klachten verminderen? Wil je niet te veel tijd aan jouw training besteden? Maak kennis met de EGYM cirkel! Vitaler, fitter en slanker in slechts 2x 30 minuten.

Vraag hier je proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!
LET OP: De Proeftraining is beperkt beschikbaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.