E-fit

Slanker, Fitter en gespierder in 20 minuten met EMS

Wil je een slank, fit en gespierd lichaam? Geen tijd om urenlang te fitnessen? Wil je efficiënter en doelgericht trainen op verbranding, bodyshaping, klachtvermindering en spierversterking?

Dan is E-FIT de oplossing!

Wat is E-FIT?

E-FIT EMS training maakt gebruikt van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. E-fit kan met meerdere programma’s worden gebruikt door middel van aangename pulsen naar je spieren, bindweefsel, je vetlaag en naar je huid. E-FIT verhoogt de stofwisseling en er wordt gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de diepliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind.

E-FIT MOVE

Slanker, strakker en gespierder in 20 minuten trainen

Tijdens de E-FIT Move training werk je aan een slanker, gespierder en gezonder lichaam.
Deze training kan zowel met cardiotoestellen als losse fitness oefeningen gedaan worden.  Door de draadloze connector kun je alle kanten op met trainen.

E-FIT SHAPE

Slank en strak zonder sporten

Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-FIT Shape aan jouw lichaam.
De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huid, uw probleemzones verminderen centimeters en worden gelift, cellulitis vermindert drastisch! Overtollig vocht zullen we via het lymfedrainage programma afvoeren.
De infrarood zal jouw lichaam laten ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding en zal de stofwisseling versnellen.

E-FIT RELIEVE

Pijnreductie rug, nek en gewrichten

Met E-FIT Relieve werken we aan chronische pijnproblemen zoals rug- en gewrichtsproblemen, fybromyalgie, gespannen pijnlijke spieren.
Met de E-FIT Relieve werken we met een gespecialiseerde rugjas of broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.
Zonder te sporten werken wij met de E-FIT Relieve met een driedubbel effect:

*Vanwege de intensieve werkwijze en begeleiding van de E-FIT EMS, Flexchair en Inbody vragen wij een bijdrage voor een losse sessie en/of test